Tre abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat/Företag fastpris

Tre-abonnemang privat

Tre

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Samtal: 100 samtal - Fria
 • SMS: 100 sms/mms - Fria
 • Surf: 2GB - Obegränsat
 • Pris från: 149 kr - 699 kr
 • Delad förstaplats i kundbemötande 2015!
 • Byt till ny mobiltelefon efter 12 mån trots bindningstid!
 • Fri aktiveringsavgift!

Tre-kontantkort

Tre

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Pris: Gratis
 • Samtal: 0,69kr/min - Fria
 • SMS: 0,69kr/min - Fria
 • Surf: 0,5GB - Obegränsat
 • Laddning från: 50 kr

Tre-abonnemang företag

Tre

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Samtal: 0,63 öre/min - Fria
 • SMS: 0,63 öre/sms - Fria
 • Surf: 0GB - Obegränsat
 • Pris per månad: 49 kr - 599 kr
 • Köp till extra simkort!
 • Fri surf för musikstreaming!
 • Uppsägningstid 3 månader!

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. Tre erbjuder mobil telefoni, mobilt bredband och andra mobila tjänster till både företag och privatpersoner. År 2003 lanserades operatören i Skandinavien och därefter har 3Gruppen haft en stark tillväxt. Under sommaren 2013 hade de närmare 27 miljoner kunder i Europa.

3 satsar mest på sina abonnemang men erbjuder ett riktigt bra kontantkort med bra villkor där du kan välja avtal beroende på din förbrukning. Du får både billiga samtalsminuter samt surf i ett bra nät.

* Efter respektive giltighetstid gått ut fungerar kortet som vanligt (om du inte fyllt på med ny prisplan dvs) men du går istället över på prisplan Bas. Se ovan.
* 3 har flera olika värdevarianter på de olika kontantkorten. Fler än de vi uppger här.
* Planerar du att ringa till eller från utlandet råder vi dig till att verkligen studera prislistorna för det – kan vara avsevärt högre avgifter. Läs mer här!

Fyll på ditt 3Kontant

Börjar saldot bli lågt – dags att fylla på. Du kan fylla på ditt egna kort men också en familjemedlems eller väns kontantkort. Läge att göra dagens goda gärning helt enkelt.

* Du kan även fylla på ditt 3kontant med hjälpa av din internetbank, Wywallet, 3s app med flera.

3s eminenta Kundservice

3 har en bra utbyggd och utförlig kundservice där du hittar svar på många frågor. FAQ är särskilt bra för dig som vill ha mer kött på benen. De har även en bra portal under Mitt3 där du har ditt egna abonnemang och dess uppgifter.

De finns även representerade på Facebook och svarar där på frågor under arbetstid.

Hittar du inte vad du söker tar du kontakt med dem på dessa nummer:
Kundservice: 0771 – 735 300
Kundservice utl: +46 771 – 735 300
Från din 3Mobil: 300

Öppettider
Vardagar: 08 – 20
Helgdagar: 10 – 19

3s nät och dess täckning

För snart 10 år sedan lanserade 3 3G och med det var de först i Sverige. Under 2012 satte så 4G-nätet fart och byggs nu ut i rasande takt.

De hävdar nu att 99 % av Sveriges befolkning kan använda sig av ett tre nät och det innebär att hela 9,1 miljoner svenskar kan ringa, surfa samt skicka SMS och MMS med dem. Ambitionen är att 3 ska nå ut till alla små hem i vårt avlånga land!

För dig som bor i Skåne nära Danmark är det en stor tillgång att det inte tillkommer några avgifter utan du använder där 3s danska nät till samma priser.

Klicka här för att se 3s täckningskarta

Support
Här hittar du Hi3G Access AB i Sverige

Box 30213
104 25 Stockholm
Stockholms län

Saknar du internetuppkoppling hemma, i surfplattan eller telefonen? 3Bredband kontant är ett flexibel mobilt bredband som fungerar både i mobilen och datorn. Startpaketet inkluderar ett trio-SIM för portabla telekomenheter samt ett Huawei modem för anslutning via USB-porten i datorn.

3Bredbank Kontant finns i 3G och 4G. Med 4G kan du komma upp i mycket höga överföringshastigheter som kan krävas för att titta på exempelvis HD-film.

Ser du mobilen som en naturlig förlängning av dig själv? Om du vill njuta av att ohämmat kunna kommunicera med omvärlden erbjuder 3Fastpris dig denna möjlighet. 3Fastpris ger dig obegränsat med fria samtalsminuter och kostnadsfria SMS och MMS inom Sverige. Med kontantkortet kan du snacka och messa så mycket du orkar utan att du behöver fundera på vad nästa mobilräkning skall landa på.

Ingen öppningsavgift tillkommer, en mindre surfpott ingår i basutförandet på 0,5GB ingår och giltigheten är 30 dagar från laddningsdatum. Goda möjligheter finns att anpassa kontantkortet efter dina behov, t.ex. går det att öka datamängden för mobilsurf upp till hela 50GB!

Globaliseringen gör att våra vänner och kontakter finns utspridda över hela världen. Med 3Global når du hela världen utan att bli ruinerad. Ring till utlandet för en så låg kostnad som från 0,18 kr. Observera att samtalskostnaden varierar beroende på vilket land du vill ringa.

Samla dina vänner hos Tre och ringa och skicka SMS/MMS obegränsat inom 3-nätet för endast 100 kr. Startavgift tillkommer och minuttaxa tillkommer för samtal/skickade meddelanden utanför 3-nätet. Ingen surfdata ingår i grundpaketet men lägg till 100 kr för 2GB surf.

Tre