Telenor abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat/Företag fastpris

Telenor-abonnemang privat

Telenor

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Samtal: Fria
 • SMS: Fria
 • Surf: 3GB - Obegränsat
 • Pris från: 219 kr - 569 kr
 • Fria samtal, sms och mms ingår alltid!
 • Byt till ny mobil varje år!

Telenor-abonnemang företag

Telenor

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Samtal: 63 öre/min - Fria
 • SMS: 63 öre/min - Fria
 • Surf: 0,5GB - Obegränsat
 • Pris per månad: 99kr - 699kr
 • Telekombolag under ständig tillväxt!
 • 30 dagar öppet köp!

Norska Telenor är en stor mobiloperatör på den svenska marknaden. Med runt två miljoner kunder och en rad populära tjänster står Telenor väl rustade. Kontantkorten från Telenor är generösa med en speciell öppningstjänst för dig som har svårt att bestämma vilket som passar dig bäst. Under 7 dagar får du ringa och SMS/MMS:a fritt innan det är dags att bestämma vilken prisplan du vill ha.

Telenors kontantkort finns med en rad olika prisplaner och det är dina önskemål samt hur du använder din mobiltelefon som bestämmer vilket som passar dig bäst.

* Efter respektive giltighetstid gått ut fungerar kortet som vanligt men du betalar istället 1,99 kr i öppningsavgift samt per samtalsminut och per sms/mms.
* Finns planer på att använda kortet utomlands råder vi dig till att verkligen studera prislistorna för det, kan vara avsevärt högre avgifter. Läs mer

Ladda ditt Kontantkort från Telenor

Börjar saldot bli lågt – dags att ladda ditt kort. Välj prisplan och ladda på med valfritt belopp. Varför inte passa på att glädja en vän genom att även ladda deras kontantkort. En trevlig liten present.

Här Laddar du ditt Kontantkort från Telenor!

* Vi rekommenderar verkligen att ladda kortet via Telenor då de tar ut en administrativ avgift om 5 kr vid laddningar med hjälp av värdebevis.

Kundservice hos Telenor

Behöver du komma i kontakt med den utmärkta kundservicen hos Telenor leder vi dig i rätt riktning här. Först och främst har de en hel sida och avdelning för frågor om just Kontantkort här. Titta in där och se om inte svaret på din fråga finns där.

Hittar du inte vad du söker tar du kontakt med dem på dessa nummer:
Kundservice: 020 – 222 222
Kundservice utl: +46 708 222 222
Direkt från din mobil: 222

Öppettider
Vardagar: 08 – 21
Helgdagar: 09 – 17

Telenors nät och dess täckning

Telenor strävar efter att kunna erbjuda deras svenska kunder det allra bästa nätet. Det satsas kontinuerligt på förbättringar och uppgraderingar. De ligger i framkant av utbyggnaden av 4G-nätet och kan erbjuda upp till 80 Mbit/s. De är så säkra på att du som kund kommer att uppskatta deras service att de ger en Täckningsgaranti. Den ger dig som kund en möjlighet att först testa nätet under en viss tid och om du inte skulle vara nöjd så kan du returnera abonnemanget.

 • Slår i 2 av 3 fall Telias nät

Telenors mobila nät täcker in omkring 99 % av Sveriges befolkning och ger dem möjlighet att prata, surfa och skicka SMS/MMS obehindrat.

Klicka här för att se Telenors täckningskarta

Som namnet antyder är Telenor Fastpris ett kontantkort för dig som vill kunna ringa och skicka meddelanden utan att fundera på vad det kostar. Om du använder mobilen mycket i vardagen är Fastpris ett givet val. För endast 99 kr kan du ringa så mycket du vill och skicka obegränsat med både SMS och MMS inom Sverige.

I grundutförandet för Telenor Kontantkort Fastpris ingår en mindre mängd mobildata 0,1GB. Om du önskar kan du ladda på ytterligare GB utifrån behov. Tänk bara på att gilltighetstiden är alltid 31 dagar, oanvänd surfdata går om intet.