Tele2 abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat/Företag fastpris

Tele2

I 20 år har Tele2 varit aktiva på den svenska marknaden, något man lyckats väldigt väl med, idag är man nämligen den näst största operatören bland såväl privatpersoner som företag. Bolaget erbjuder ett stabilt nät som ger täckning åt 99% av landets hushåll.

Beställa upp till 9 datakort på ett och samma mobilabonnemang! Har du ett stort antal nätverksanslutna enheter utöver din smarta telefon? Väljer du ett mobilabonnemang från Tele2 kan du beställa extra SIM-kort till din surfplatta, router eller Ipad. Extrakorten gör det möjligt att fördela den datamängd som ingår i ditt mobilabonnemang mellan totalt 10 olika enheter.

Mer om Tele2

För Tele2 är det viktigt att bedriva en seriös verksamhet. Det innebär att man tar kundens integritet på största allvar, något man garanterar genom trygg och säker hantering av skickad och sänd data, personuppgifter och information.

Telebolaget har även en uttalad plan, vision och policy kring the Tele2 Way i övertygelsen om likabehandling, utan hänsyn till kön, etnisk och nationell härkomst, religion, funktionshinder, sexuell läggning, utseendet i allmänhet, civilstånd, fackförbundstillhörighet, politisk tillhörighet och ålder.

Miljö och hållbarhet är en integrerad del av Tele2:s verksamhet. Bland annat strävar man efter att minska det ekologiska fotavtrycket i Sverige.

Tele2 har kickat igång 2017 med ett flertal fina mobilerbjudanden för den som tecknar ett nytt abonnemang hos Telekombolaget. Köp senaste Iphone med fria samtal och hela 20 GB surfdata, för endast 611 kr/mån!