Fast pris till mobil

Det finns fördelar med ett fast pris framför rörligt vid mobiltelefoni. Framförallt ger det dig bättre kontroll på den sammantagna totala kostnaden. För den som använder mobilen mycket i vardagen är fast pris oftast att föredra, eftersom dessa kontantkort och mobilabonnemang generellt inkludera många fria SMS och mycket fri samtalstid utan öppningsavgift.

Fast pris abonnemang innebär inte nödvändigtvis att du kan ringa eller skicka obegränsat med meddelanden även om så ofta är fallet. Poängen med mobilabonnemang med fast pris är att de inkluderar ett fast antal fria samtal och SMS istället för en minutbaserad samtalskostnad eller pris per skickat SMS.

Comviq

Comviq erbjuder flera olika Fastpris varianter både som kontantkort & abonnemang. Billigaste alternativet är Fastpris Mini som inkluderar fria samtal i 200 min, obegränsat antal SMS/MMS och 1GB surfmängd. Du betalar endast 95 kr och saldot gäller i 30 dagar från laddning. Lägger du till 50 kr låser du även upp obegränsade samtal.


Telenor

Telenor ger dig obegränsade samtal/sms från så lite som 99 kr. Kortet inkluderar en mindre mängd surf om 100MB och har en gilltighetstid på 31 dagar. Genom att betala lite mer kan du enkelt utöka datamängden utifrån behov.


Välj mellan flera olika fastpris-abonnemang

Surf till fast pris finns det?

När det gäller surf är det många som tolkar begreppet fast pris som att det skulle syfta på ett mobilabonnemang eller kontantkort med fri surf, men detta är numera sällan fallet. Tidigare erbjöd Telenor ett sådant mobilabonnemang men faktum är att det idag inte finns några abonnemang för privatpersoner att nyteckna vilka inkluderar verkligt fri surf.