Comviq abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat/Företag fastpris

Comviq-abonnemang privat

Comviq

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Samtal: Fria
 • SMS: Fria
 • Surf: 5GB - 40GB
 • Pris per månad: 95 kr - 295 kr
 • Ingen bindningstid eller uppsägningstid!
 • Specialpriser för studenter och seniorer!

Comviq-kontantkort

Comviq

VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER

 • Pris: Gratis
 • Samtal: 0,69kr/min - Fria
 • SMS: 0,99kr/sms - Fria
 • Surf: 0,5GB - 40GB
 • Laddning från: 50 kr

Comviq är ledande på kontantkort och har drivit utvecklingen samt prispressen på mobil telefoni i stort. Redan 1997 lanserades det första kontantkortet från Comviq, det var även det första av sitt slag i Sverige. Ända sedan starten har Jan Stenbecks anda drivit företaget och utvecklingen av nya bättre tjänster. Idag är Comviq ett varumärke under Tele2. Tele2 är en utav Europas snabbast växande telekomoperatörer och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder vad de behöver till ett lägre pris.

Comviqs kontantkort finns med en rad olika prisplaner och det är dina önskemål samt hur du använder din mobiltelefon som bestämmer vilket som passar dig bäst.

* Efter respektive giltighetstid gått ut fungerar kortet som vanligt (om du inte fyllt på med ny prisplan dvs) men du går istället över på prisplan Bas. Läs mer om Bas här!
* Har du planer på att ringa till eller från utlandet råder vi dig verkligen till att studera prislistorna för det – kan vara avsevärt högre avgifter. Läs mer här!

Tanka ditt Comviq Kontantkort

Börjar saldot bli lågt – dags att tanka ditt kort. Välj prisplan och fyll upp. Passa även på att göra någon glad genom att även tanka någon annans kontantkort, kanske din mammas.

* Du kan även tanka ditt Comviq kontantkort hos någon av de 19000 återförsäljare som finns runt i landet.

Kundservice hos Comviq

På Comviqs hemsida under kundservice finns en väldigt utförlig och bra samling med information. Vi skulle tro att de nog har svar på i stort sett alla frågor där. Skulle du ändå vilja få kontakt med någon kan du Chatta med dem mellan 8 – 22 varje dag.

De finns även representerade på Facebook och svarar där på frågor mellan 8 – 22 varje dag.

Hittar du inte vad du söker tar du kontakt med dem på dessa nummer:
Kundservice: 0772 – 212 121
Kundservice utl: +46 772 – 21 21 21
Faxnummer: 0772 – 21 21 25

Öppettider
Vardagar: 09 – 17

Comviqs nät och dess täckning

På Comviq gillar man att vara annorlunda och det gäller även för nätet. De har inget eget utan använder självklart Tele2s men även andra operatörers, allt för att du som kund alltid ska få det bästa möjliga.

 • I 2G-nätet delas det med Tele2 och Telenor
 • I 3G-nätet delas det med Tele2 och Telia
 • I 4G-nätet delas det med Tele2 och Telenor

Med hjälp av detta kan över 99 % av Sveriges befolkning prata, surfa och skicka SMS/MMS via Comviq.

Klicka här för att se Comviqs täckningskarta

Ringer du mycket och vill ha full koll på vad din mobiltrafik kostar dig? Fastpris Comviq är då troligtvis en het kandidat för dig! Ring hur många samtal du vill och skicka sms/mms. Du bestämmer sedan själv en lämplig datamängd på 0,5-20 GB med surfhastighet på upp till 80 Mbit/s. Kostnaden är 145-295 kr/mån, se vad som ingår nedan:

Om du söker ett ännu billigare alternativ finns även Fastpris Mini, som ger dig 200 fria minuter och 2 GB mobilsurf. Efter dessa 200 minuter är kostnaden 0,45 kr/min.

Om du vill kunna använda mer surf i andra EU-länder behöver skaffa EU Vecka. Få 200-1000 MB för 45-145 kr för 7 dagar.

Comviqs grundläggande kontantkort kan tankas med 100 eller 250 kr. Du betalar sedan ett jämt och lågt minutpris på 0,49 kr/min till Comviq & Tele2-mobiler samt 1,99 kr/min till övriga nät. SMS kostar 99 öre styck. För Comviq Standard 250 kr ingår 1 GB surf som är giltig i 30 dagar. Öppningsavgift tillkommer med 99 öre per samtal. Ringer du regelbundet mycket, kan Comviq fastpris vara ett annat tänkbart val.

Amigos finns till för dig som älskar att surfa och har vänner utomlands. Med Amigos ringer du 50-70% billigare till utlandet jämfört med andra kontantkort. Den nya uppdaterade versionen av Amigos ger dig dessutom 4 gånger mer data att surfa för!

Comviq