Kontantkortstelefoner

I motsats till vad en del tror, måste man inte teckna dyra mobilabonnemang om man vill köpa en modern mobil till överkomligt pris. Numera kan man även hitta relativt billiga kontantkortsmobiler från Samsung och Iphone. Hos de ledande operatörerna finns flera bra kontantkortstelefoner att välja mellan. Om du planerar att köpa mobil som skall användas med ett kontantkort kan vi rekommenderar följande webbutiker:

Grafik för Billigteknik
Den som letar efter datorer, surfplattor, mobil och smartphones till ett lågt pris bör besöka Billigteknik först. Här hittar du både nya och billiga begagnade mobiltelefoner med garanti.
Pris på kontantkortsmobil från billiga 199 kr upp till 7489 kr

Telefoner från: HTC, Samsung, Apple, Sony, Huawei, Alcatel

Popluära modeller: Sony Xperia, Samsung Galaxy, Iphone 7, Iphone 5S.

Grafik för Teknikmagasinet
Teknikmagasinet hade tidigare nästan enbart lågpris mobiler i sitt sortiment men man har nu breddat sitt sortiment ordentligt och erbjuder idag flera av de senaste modellerna.
Pris på kontantkortsmobil från billiga 199 kr upp till 8499 kr

Telefoner från: Huawei, LG, Samsung, Apple, Sony, Nokia, Primo, Doro, Motorola

Popluära modeller: Sony Xperia, Samsung Galaxy, Iphone 6, Motorola Moto.

Några rekommenderade produkter hos Teknikmagasinet:

Grafik för CDON dot COM
CDON är ett mycket framgångsrikt och innehållsrikt nätvaruhus. Inte minst erbjuder nätbutiken ett brett sortiment av elektronik till riktigt fina priser. Dessutom är det vanligt att CDON kör kampanjer på sin sajt där man säljer märkesprodukter till rea- och outletpriser.
Pris på mobiler från endast 249 kr upp till 9690 kr

Telefoner från: Apple,Caterpillar,Doro,HTC,Huawei,LG,Samsung,Sony

Popluära modeller: iPhone 6 Plus 128 GB, LG G4, Iphone 5s 16 GB och HTC ONE.

Grafik för Kjell & Company
Hos Kjell & Company hittar du såklart en massa smarta tillbehör till din telefon men butiken säljer faktiskt även ett par olåsta budgettelefoner till riktigt billigt pris. Komplettera med valfritt kontantkort och du har en komplett perfekt mobiltelefon för allmänt vardagsbruk.

Pris på kontantkortsmobil från billiga 299 kr upp till 699 kr

Telefoner från: Huawei, Nokia, Primo, Doro, Elari, Denver, AEG

Popluära modeller: Lättanvända Nokia 105 & 130, Billiga mobiler med stora knappar Voxtel M311 och Denver GSP-120.

Grafik för Prylstaden.se
En kul butik med modern teknik i framkant. Sök bland de senaste modellerna från Kina & Asien.

Pris på kontantkortsmobil från 999 kr upp till 3799 kr

Telefoner från: Xiaomi, Huawei, Ulefone, Doro, Huadoo

Popluära modeller: Xiaomi Mi Note.

Samtliga webbutiker har 14-30 dagars öppet köp, vilket innebär att du kan lämna tillbaka produkten om den inte motsvarar dina förväntningar. Dock är viktigt att ta reda på exakt vilka förväntningar handlaren har på dig som kund innan retur.

Alternativt besök en telefonbutik nära dig, där finns garanterat fler telefoner med kontantkort att välja mellan samtidigt som du kan prova på hur mobilen känns i din hand före köp.

Fördelar med att köpa mobil med kontantkort

Det finns ett par goda anledningar att överväga en kontantkortstelefon framför en mobil med abonnemang. Främsta skälet till att betala kontant istället för att binda sig till ett mobilabonnemang är att man då får en olåst telefon så att man kan byta operatör helt fritt.

Friheten är såldes större med kontantkort och samtidigt får du bättre koll på hur mycket pengar som går till mobiltelefoni. Du betalar endast för den faktiska mobilanvändningen och aldrig mer än det saldo som du laddar på.

Om du tröttnar på din telefon och vill skaffa en ny, kan du göra det närsomhelst utan att vara uppbunden till en teleoperatör som fortsatt vill ha betalt för din gamla modell.